Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomato and onion gravy (South African)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onion cut into quarters1
-
vegetable oil20 g
-
ripe tomatoes skinned and cut into pieces (3 cm)4
-
tomato paste20 g
-
dried oregano1 tsp
-
Worcestershire sauce20 g
-
sugar to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
302.5 mg
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
433.8 kJ /
103.7 kcal
Λιπαρά
5.4 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
A taste of South Africa
37 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken liver pâté
2ωρ. 20 λεπτ.
Coriander pesto
5 λεπτ.
Sage and black garlic butter
10 λεπτ.
Honey, soy and mustard marinade
5 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Miso dressing
5 λεπτ.
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1ωρ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
Chilli and apple jelly
4ωρ. 15 λεπτ.
Apple cider dressing
5 λεπτ.
Simple gluten free herb gravy
20 λεπτ.