Dyniowe ragout z ryżem

Dyniowe ragout z ryżem

4.6 122 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • wody
    1200 g
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • soli
    2 łyżeczki
  • ryżu
    300 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    200 g
  • ząbki czosnku
    2
  • brązowych pieczarek, świeżych pokrojonych w ćwiartki
    400 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    200 g
  • skrobi kukurydzianej
    10 g
    10 g skrobi ziemniaczanej
  • syropu klonowego
    10 g
  • sosu sojowego, light
    20 g
  • sosu sambal oelek (patrz wskazówka)
    1 - 2 łyżeczki
    1 - 2 łyżeczki sosu sriracha
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • dyni Hokkaido pokrojonej na 2 cm kawałki (patrz wskazówka)
    300 g
  • natka pietruszki, świeża do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 702 kcal / 2939 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 105 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 216 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων