Gulasz wołowy z dynią i kopytkami

Gulasz wołowy z dynią i kopytkami

4.0 103 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • ząbki czosnku
    2
  • cebuli przekrojonej na pół
    150 g
  • oleju
    30 g
  • wołowiny gulaszowej pokrojonej na 2-3 cm kawałki
    800 g
  • wody
    500 g
  • krojonych pomidorów, z puszki
    400 g
  • koncentratu pomidorowego
    40 g
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • papryki słodkiej, mielonej
    2 łyżki
  • oregano, suszonego
    1 łyżka
  • kminu rzymskiego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • cukru
    1 łyżeczka
  • kopytek, gotowych
    1000 g
  • dyni Hokkaido obranej, pokrojonej w 2-3 cm kostkę
    400 g
    400 g dyni piżmowej, obranej, pokrojonej w 2-3 cm kostkę
  • mąki pszennej
    20 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 500.5 kcal / 2094.2 kJ
Πρωτεΐνη 28.1 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 71.9 g
Φυτικές ίνες 7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 1224.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων