Entrecôte et risotto aux champignons

Entrecôte et risotto aux champignons

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • huile d'olive pour le panier de la friteuse à air
  • entrecôtes de bœuf
    2
  • de parmesan en morceaux (3 cm)
    20 g
  • d'échalote
    30 g
  • de beurre doux
    30 g
  • de champignons bruns, frais
    125 g
  • de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
    160 g
  • de vin blanc sec
    30 g
  • d'eau
    410 g
  • cube de bouillon
    ½
  • de sel
    ½ c. à café

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1402.1 kcal / 5866.2 kJ
Πρωτεΐνη 75.4 g
Λιπαρά 90.3 g
Υδατάνθρακες 69.4 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 40.8 g
Νάτριο 914.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων