Γερμανικά ζυμαρικά spätzle με σπαράγγια και κρεμώδη σάλτσα με άγριο σκόρδο

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

Σπαράγγια
  • λάδι
    20 γρ.
  • σπαράγγια, πράσινα καθαρισμένα, κομμένα σε διαγώνια κομμάτια (3 εκ.)
    250 γρ.
  • κουκουνάρι (πινόλια)
    30 γρ.
Κρεμώδης σάλτσα με άγριο σκόρδο και συναρμολόγηση
  • φύλλα άγριου σκόρδου, φρέσκα χοντροκομμένα
    20 γρ.
  • κρεμμύδι κομμένο στη μέση
    100 γρ.
  • λάδι
    20 γρ.
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    10 γρ.
  • νερό
    300 γρ.
  • πάστα ζωμού λαχανικών
    1 καλά γεμάτο κ.γλ.
    1 κύβο κύβο ζωμού λαχανικών, θρυμματισμένο
  • αλάτι και λίγο ακόμα για τα ζυμαρικά
    ½ κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, τριμμένο και λίγο ακόμα για τα ζυμαρικά
    ¼ κ.γλ.
  • μαλακά ζυμαρικά με αυγό, τύπου Spätzle, φρέσκα
    500 γρ.
  • κόκκινες πιπεριές ξεσποριασμένες
    200 γρ.
  • κρέμα γάλακτος
    200 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 825 kcal / 3451 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 106 g
Φυτικές ίνες 7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 324 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων