Στήθος πάπιας, κόκκινο λάχανο και σελινόριζα

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
2 μερίδες

Υλικά

Κόκκινο λάχανο τουρσί (με ζύμωση)
  • κόκκινο λάχανο (κραμπί)
    300 γρ.
  • αλάτι
    10 γρ.
  • κόκκινο κρασί
    200 γρ.
  • ξίδι sherry
    100 γρ.
  • σουμάκ
    1 πρέζα
  • κόκκους μαύρου πιπεριού
    2
  • αστεροειδή γλυκάνισο
    ¼ κομμάτι
  • γαρίφαλο
    1
  • φύλλο δάφνης, αποξηραμένο
    1
Πουρές σελινόριζας
  • σελινόριζα ξεφλουδισμένη, κομμένα σε κύβους
    260 γρ.
  • γάλα
    130 γρ.
  • διπλή κρέμα γάλακτος (48% λιπαρά)
    130 γρ.
  • αλάτι
    5 γρ.
Στήθη πάπιας
  • νερό
    3300 γρ.
  • αλάτι
    150 γρ.
  • στήθη πάπιας, με την πέτσα, χωρίς κόκαλο (περίπου 200 γρ. το καθένα, χωρίς περιττό λίπος)
    2
Συναρμολόγηση
  • χυμό παντζάρι
    70 γρ.
  • βούτυρο κομμένο σε κύβους, κρύο
    60 γρ.
  • κορν φλάουρ
    10 γρ.
  • νερό
    10 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 917.6 kcal / 3839.1 kJ
Πρωτεΐνη 41.6 g
Λιπαρά 58.7 g
Υδατάνθρακες 39.6 g
Φυτικές ίνες 6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 34.1 g
Νάτριο 32375.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων