Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
lemon juice20 g
-
dried herbes de Provence3 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling30 g
-
fine sea salt2 tsp
-
uncooked, whole chicken (approx. 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
carrots sliced (2 cm)200 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (2 cm)350 g
-
potatoes skin on, sliced (1 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
courgettes skin on, sliced (2 cm)300 g
-
red onions sliced300 g
-
red peppers cut in 1 cm strips300 g
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1203.2 mg
Πρωτεΐνη
47.4 g
Θερμίδες
3218.5 kJ /
769.3 kcal
Λιπαρά
42.7 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
48.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
There's Always Room At Our Table
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
55min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1h 45min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Leftover Roast Patties with Egg
45min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20min
Easy Satay Chicken
30min
Creamy mustard chicken stew
40min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Quick Lamb Dhansak
50min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min