Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water36 oz
-
white wine7 oz
-
freshly squeezed orange juice3 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
skinless trout fillets14 oz
-
frozen green peas7 oz
-
fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time8 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp1 oz
-
garlic clove1
-
capers rinsed1 oz
-
pitted black olives3 oz
-
cherry tomatoes quartered or halved13 oz
-
ground black pepper (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
lemon juice (προαιρετικό πεδίο)½ oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
846.2 mg
Πρωτεΐνη
21.1 g
Θερμίδες
1650.5 kJ /
394.5 kcal
Λιπαρά
13.5 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Υδατάνθρακες
41.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 Min
Lemon Pasta
35 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Keine Bewertungen
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pasta alla gricia
30 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.