
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water36 oz
-
white wine7 oz
-
freshly squeezed orange juice3 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
skinless trout fillets14 oz
-
frozen green peas7 oz
-
fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time8 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp1 oz
-
garlic clove1
-
capers rinsed1 oz
-
pitted black olives3 oz
-
cherry tomatoes quartered or halved13 oz
-
ground black pepper (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
lemon juice (προαιρετικό πεδίο)½ oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
394.5 kcal /
1650.5 kJ
Πρωτεΐνη
21.1 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
41.1 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
846.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 λεπτ.
Deli Macaroni Salad
1ωρ. 45 λεπτ.
Lemon Pasta
35 λεπτ.
Lasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Spaghetti alla carbonara
Καμία βαθμολογία
Pasta alla gricia
30 λεπτ.
Mushroom Fettuccini
40 λεπτ.
Risotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 λεπτ.