Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed Vegetables
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
zucchini (approx. 4.5 oz ea.)2
-
eggplants (approx. 14 oz ea.)2
-
white onions (approx. 4 oz ea.)2
-
water18 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle½ oz
-
bread crumbs3 ½ oz
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
whole milk1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
520.7 mg
Πρωτεΐνη
10.5 g
Θερμίδες
1126.9 kJ /
269.4 kcal
Λιπαρά
7.6 g
Φυτικές ίνες
11.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
43.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνParmesan Risotto (TM6/7)
30 λεπτ.
Eggplant Stacks
1ωρ. 35 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 λεπτ.
Cauliflower Steaks
45 λεπτ.
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16ωρ.
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 λεπτ.
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1ωρ. 15 λεπτ.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 λεπτ.
Lemon Pasta
35 λεπτ.
Potato Pancakes
45 λεπτ.
Lentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.