
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ψωμί με λιαστές ντομάτες και θυμάρι
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
16 φέτες
Υλικά
-
λιαστές ντομάτες100 γρ.
-
φρέσκο θυμάρι μόνο τα φύλλα3 κλωνάρια
-
αποξηραμένο σκόρδο, σε κόκκους½ κ.γλ.
-
νερό400 γρ.
-
νωπή μαγιά25 γρ.
-
ζάχαρη½ κ.γλ.
-
αλεύρι για όλες τις χρήσεις740 γρ.
-
ελαιόλαδο20 γρ.
-
αλάτι1 καλά γεμάτο κ.γλ.
Διατροφή ανά 1 φέτα
Θερμίδες
201.5 kcal /
843 kJ
Πρωτεΐνη
6.3 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
39.6 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
214.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Αγαπημένες συνταγές από τον Πέτρο Συρίγο
11 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤσουρέκι
2ωρ. 40 λεπτ.
Δαχτυλιά (κουλούρι) με γλυκάνισο
3ωρ. 30 λεπτ.
Πίτες για σουβλάκι
2ωρ.
Κουλούρια
1ωρ. 25 λεπτ.
Ψωμάκια τσιαπάτα
3ωρ. 30 λεπτ.
Ψωμί με ελιές ή/και φέτα
1ωρ. 30 λεπτ.
Φραντζολάκια
1ωρ. 50 λεπτ.
Χριστόψωμο
2ωρ. 20 λεπτ.
Ψωμί χωρίς γλουτένη
Καμία βαθμολογία
Πολύσπορο ψωμί με σίκαλη
Καμία βαθμολογία
Σκορδόψωμο
3ωρ. 30 λεπτ.
Καστανόψωμο
1ωρ. 20 λεπτ.