Gebackener Rosenkohl mit Kartoffelecken, Eiern und Senfsauce

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
3 Portionen

Υλικά

  • Rosenkohl große Köpfe ggf. halbiert
    550 - 600 g
  • Kartoffeln, vorwiegend festkochend klein bis mittelgroß, mit Schale, geviertelt
    600 g
  • Öl
    30 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Knoblauch, granuliert
    ¾ TL
  • Eier
    6
  • Wasser
    1200 g
  • Frischkäse
    100 g
  • Speisestärke
    25 g
  • Senf
    35 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 646 kcal / 2703 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 62 g
Φυτικές ίνες 12.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 1659 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων