Συσκευές & Αξεσουάρ
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
olive oil90 g
-
garlic cloves6
-
pork belly, boneless and skinless cut in pieces (5 cm)1200 g
-
red onions cut in wedges500 g
-
fresh chillies to taste, cut in pieces (2 cm)1 - 2
-
stout beer200 g
-
meat stock cubes (each for 0.5 l) crumbled2
-
star anise2 pieces
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
pickled pearl onions drained10 - 12
-
carrots peeled, cut in pieces (2-3 cm)250 g
-
fresh parsley chopped, for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
942.3 mg
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
2329 kJ /
556.7 kcal
Λιπαρά
51.2 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.1 g
Υδατάνθρακες
13.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLayered Chicken Dinner
2h
Stuffed Crust Salami Pizza
1h 50min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Beef and Ale Stew
2h 20min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min