Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork tenderloin room temperature, approx. Ø 5-6 cm500 g
-
bacon8 slices
-
garlic cloves2
-
onion quartered60 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
double cream200 g
-
water700 g
-
tomato purée20 g
-
sweet smoked paprika5 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
Marsala wine, sweet or dry30 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried linguine pasta300 g
-
cream cheese80 g
-
crème fraîche80 g
-
fresh parsley leaves finely sliced, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1082.7 kcal /
4529.9 kJ
Πρωτεΐνη
39.8 g
Λιπαρά
66.9 g
Υδατάνθρακες
78.6 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.8 g
Νάτριο
1186.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

There's Always Room At Our Table
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCouscous with Lamb and Vegetables
50 Min
One-pot Moussaka
30 Min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Chicken Tikka Flatbreads
45 Min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1 Std. 55 Min