Bocadillo de frittata al vapor con queso de cabra y chutney de cebolla

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 500 g de cebolla roja en gajos
  • 45 g de aceite de oliva
  • 200 g de azúcar moreno
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 200 g de vinagre de vino tinto
  • 100 g de champiñones frescos laminados
  • 60 g de espinacas baby frescas
  • 4 huevos
  • 30 g de leche
  • 5 g de cebollino fresco picado
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 60 g de queso de cabra en rulo
  • 300 g de agua
  • 2 - 3 cucharadas de mantequilla
  • 1 diente de ajo laminado
  • 1 baguette en 4 trozos, cortados horizontalmente
  • 8 lonchas de beicon
  • 8 cucharadas de queso cremoso
  • 1 tomate en rodajas finas

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 2013.8 mg
Πρωτεΐνη 30.6 g
Θερμίδες 4614 kJ / 1102 kcal
Λιπαρά 62.5 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 105.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων