Bocadillo de frittata al vapor con queso de cabra y chutney de cebolla

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de cebolla roja en gajos
    500 g
  • de aceite de oliva
    45 g
  • de azúcar moreno
    200 g
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • de vinagre de vino tinto
    200 g
  • de champiñones frescos laminados
    100 g
  • de espinacas baby frescas
    60 g
  • huevos
    4
  • de leche
    30 g
  • de cebollino fresco picado
    5 g
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de queso de cabra en rulo
    60 g
  • de agua
    300 g
  • de mantequilla
    2 - 3 cucharadas
  • diente de ajo laminado
    1
  • baguette en 4 trozos, cortados horizontalmente
    1
  • lonchas de beicon
    8
  • de queso cremoso
    8 cucharadas
  • tomate en rodajas finas
    1

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 1102 kcal / 4614 kJ
Πρωτεΐνη 30.6 g
Λιπαρά 62.5 g
Υδατάνθρακες 105.5 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 24 g
Νάτριο 2013.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων