Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche (glutenfrei)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 Scheiben
Υλικά
-
Milch180 g
-
Zucker70 g
-
frische Germ25 g
-
Buchweizenmehl20 g
-
Butter etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Eier (Größe M)4
-
glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.380 g
-
Salz1 TL
-
Flohsamenschalen2 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
231 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1024 kJ /
245 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Glutenfrei
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Gefüllte marokkanische Brote
2ωρ. 45 λεπτ.
Proteinbrot
1ωρ. 15 λεπτ.
Weizenbrot Betty
4ωρ. 35 λεπτ.
Vollkorn-Brötchen
2ωρ.
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 λεπτ.
Erdbeertraum
5 λεπτ.
Tomaten-Feta-Dip
5 λεπτ.
Gedämpfte Chorizo-Brötchen
2ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2ωρ. 30 λεπτ.