
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche (glutenfrei)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 Scheiben
Υλικά
-
Milch180 g
-
Zucker70 g
-
frische Germ25 g
-
Buchweizenmehl20 g
-
Butter etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Eier (Größe M)4
-
glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.380 g
-
Salz1 TL
-
Flohsamenschalen2 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
231 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1024 kJ /
245 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDas Powerbrot
4 Std. 20 Min
Proteinbrot
1 Std. 15 Min
Brotbrösel
24 Std.
Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1 Std. 15 Min
Knäckebrot mit Parmesan und Rosmarin
1 Std.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 Min
Vollkornbrot
5 Std.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Allrounder-Brot
45 Min
Karotten-Walnuss-Brot
2 Std.
Stockbrot
20 Min
Blüten-Focaccia
1 Std. 45 Min