
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 Scheiben
Υλικά
-
Wasser600 g
-
Erdäpfel geschält, in Stücken (3 cm)200 g
-
Milch150 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst10 g
-
Wasser300 g
-
frische Germ30 g
-
Zucker1 TL
-
Olivenöl etwas mehr zum Einfetten20 g
-
glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.450 g
-
Tapiokastärke50 g
-
Quinoamehl (siehe Tipp)25 g
-
Salz1 TL
-
Sesamsamen, schwarz (προαιρετικό πεδίο)1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
415 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
861 kJ /
206 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1ωρ. 15 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Weißbrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Mediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Proteinbrot
1ωρ. 15 λεπτ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Bauernbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Blüten-Focaccia
1ωρ. 45 λεπτ.