Pasta risottata al pomodoro, aglio e cozze

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 15 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 20 g di sale
  • 70 g di olio di oliva
  • 3 spicchi di aglio
  • 15 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 500 g di cozze fresche, pulite
  • 400 g di pasta secca, tipo penne (tempo di cottura circa 11 minuti)
  • 700 g di acqua
  • 2 cucchiaini di pepe nero macinato

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 428.1 kcal / 1791 kJ
Πρωτεΐνη 17.7 g
Λιπαρά 14.3 g
Υδατάνθρακες 56.6 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 1500.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων