Pasta risottata al pomodoro, aglio e cozze

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    15 g
  • di sale
    20 g
  • di olio di oliva
    70 g
  • spicchi di aglio
    3
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    15 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • di cozze fresche, pulite
    500 g
  • di pasta secca, tipo penne (tempo di cottura circa 11 minuti)
    400 g
  • di acqua
    700 g
  • di pepe nero macinato
    2 cucchiaini

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 428.1 kcal / 1791 kJ
Πρωτεΐνη 17.7 g
Λιπαρά 14.3 g
Υδατάνθρακες 56.6 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 1500.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων