Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
olive oil4 tsp
-
chickpea (besan) flour2 tsp
-
salt plus 1 pinch1 tsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
black olives pitted8 - 10
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1194.2 mg
Πρωτεΐνη
12.7 g
Θερμίδες
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Λιπαρά
23.3 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
43.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Spiralize Your Life
25 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoba noodle and tofu salad
35 λεπτ.
Ramen Noodle Soup
40 λεπτ.
Tex-Mex Bowl
50 λεπτ.
Lemon Pasta
35 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Tomato pasta with vegetables and feta
30 λεπτ.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1ωρ. 30 λεπτ.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1ωρ.
Lentil Moussaka
3ωρ. 30 λεπτ.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1ωρ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.