Zupa z ravioli i wołowiną

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • steka z polędwicy wołowej pokrojonego w 2 mm plastry
    300 - 400 g
    300 - 400 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 2 mm plastry
  • czerwonej cebuli przekrojonej na pół
    120 g
  • ząbki czosnku
    2
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • wody
    800 g
  • koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l), pokruszona
  • świeżego makaronu, typu ravioli o czasie gotowania 3-4 min, z dowolnym farszem
    250 - 300 g
  • natka pietruszki, świeża tylko liście, do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 376.6 kcal / 1575.8 kJ
Πρωτεΐνη 26.5 g
Λιπαρά 22.5 g
Υδατάνθρακες 15.3 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.7 g
Νάτριο 608.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων