Συσκευές & Αξεσουάρ
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
703.5 mg
Πρωτεΐνη
7.4 g
Θερμίδες
927.8 kJ /
221.8 kcal
Λιπαρά
13.9 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Υδατάνθρακες
21.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Let's Spiralize
25 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto Pasta Salad
30 min
Lemon Pasta
35 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 h 25 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 h 15 min
Mushroom bolognaise
45 min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 h
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 h 50 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Pickled Red Onions
1 h 50 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 h 45 min