Συσκευές & Αξεσουάρ
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portie
Υλικά
Taart basis
-
volkoren tarwebloem plus extra voor bloem200 gram
-
korianderblad, vers10 g
-
olijfolie80 g
-
water50 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
verse bruine paddenstoelen gevierendeeld300 g
-
diepvrieskastanjes300 g
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout1 tl
-
roomkaas170 g
-
sjalotten gevierendeeld80 g
-
gedroogde veenbessen40 g
-
peper, gemalen1 snuifje
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
598.4 kcal /
2503.6 kJ
Πρωτεΐνη
8.1 g
Λιπαρά
35.7 g
Υδατάνθρακες
63.2 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGeroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
Καμία βαθμολογία
Vegan Bolognese
Καμία βαθμολογία
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία
Vegan Aubergine Massaman Curry
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
Καμία βαθμολογία
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Καμία βαθμολογία
Kokos Dahl
25 λεπτ.
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Καμία βαθμολογία
Vegetarische chili
Καμία βαθμολογία
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Καμία βαθμολογία
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Καμία βαθμολογία
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 λεπτ.