Συσκευές & Αξεσουάρ
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Asparagus
-
cooking oil20 g
-
green asparagus cleaned, cut in diagonal pieces (3 cm)250 g
-
pine nuts30 g
Wild garlic cream sauce and assembly
-
fresh wild garlic leaves (buah kulim), coarsely chopped20 g
-
onions cut in halves100 g
-
cooking oil20 g
-
plain flour10 g
-
water300 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
spätzle (see tip)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red capsicums deseeded200 g
-
whipping cream200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
324 mg
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
3451 kJ /
825 kcal
Λιπαρά
36 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
106 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Every season is a Healthy Season
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Potato Curry
30 λεπτ.
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Sweet Potato Gnocchi
1ωρ. 15 λεπτ.
Butternut Squash Masala Dosa
11ωρ. 30 λεπτ.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1ωρ.
Indian Vegetable Curry
50 λεπτ.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 λεπτ.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1ωρ.
Seitan Chilli
25 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.