Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Asparagus
  • cooking oil
    20 g
  • green asparagus cleaned, cut in diagonal pieces (3 cm)
    250 g
  • pine nuts
    30 g
Wild garlic cream sauce and assembly
  • fresh wild garlic leaves (buah kulim), coarsely chopped
    20 g
  • onions cut in halves
    100 g
  • cooking oil
    20 g
  • plain flour
    10 g
  • water
    300 g
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • spätzle (see tip)
    500 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • red capsicums deseeded
    200 g
  • whipping cream
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 324 mg
Πρωτεΐνη 21 g
Θερμίδες 3451 kJ / 825 kcal
Λιπαρά 36 g
Φυτικές ίνες 7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 106 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων