Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Carpaccio mit Burrata
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Wasser500 g
-
Rote Bete, roh geschält800 g
-
natives Olivenöl extra140 g
-
Weißweinessig60 g
-
Zitronensaft30 g
-
Dijonsenf1 TL
-
Ahornsirup15 g
-
Basilikum, getrocknet5 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Rauke120 g
-
Burrata in Stücken250 g
-
Granatapfelkerne (προαιρετικό πεδίο)2 EL
-
Pecannüsse, gehackt (προαιρετικό πεδίο)2 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
304 kcal /
1271 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
437 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gesund zu jeder Jahreszeit
25 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPikanter Kranz mit Oliven, Speck und Cheddarkäse
Καμία βαθμολογία
Cheesecake mit Gurke und Zitrone
Καμία βαθμολογία
Frische Tomatensuppe
30 λεπτ.
Sizilianischer Garnelensalat
Καμία βαθμολογία
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 λεπτ.
Eier-Curry-Salat
1ωρ. 30 λεπτ.
Champignon-Hummus-Salat mit Karamell-Dressing und Granatapfelkernen
50 λεπτ.
Knusprige Onsen-Eier mit Kohlgemüse
2ωρ.
Mille-feuille Krabbe, Erbsen und Avocado
Καμία βαθμολογία
Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce
Καμία βαθμολογία
Wraps mit Erbsen-Feta-Dip und Kirschtomaten
10 λεπτ.
Lachs-Krautsalat Sandwich Füllung
15 λεπτ.