Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Carpaccio mit Burrata
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Wasser500 g
-
Rote Bete, roh geschält800 g
-
natives Olivenöl extra140 g
-
Weißweinessig60 g
-
Zitronensaft30 g
-
Dijonsenf1 TL
-
Ahornsirup15 g
-
Basilikum, getrocknet5 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Rauke120 g
-
Burrata in Stücken250 g
-
Granatapfelkerne (προαιρετικό πεδίο)2 EL
-
Pecannüsse, gehackt (προαιρετικό πεδίο)2 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
304 kcal /
1271 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
437 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Gesund zu jeder Jahreszeit
25 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheesecake mit Gurke und Zitrone
Brak ocen
Frische Tomatensuppe
30 min
Green Goddess Salad
20 min
Sizilianischer Garnelensalat
Brak ocen
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Eier-Curry-Salat
1 godz. 30 min
Champignon-Hummus-Salat mit Karamell-Dressing und Granatapfelkernen
Brak ocen
Knusprige Onsen-Eier mit Kohlgemüse
2 godz.
Mille-feuille Krabbe, Erbsen und Avocado
Brak ocen
Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce
Brak ocen
Wraps mit Erbsen-Feta-Dip und Kirschtomaten
10 min
Lachs-Krautsalat Sandwich Füllung
15 min