Dried Scallop Fish Slice Congee

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
5 portions

Υλικά

  • fish fillets (threadfin), with skin, sliced
    400 g
  • toasted sesame oil
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • cornflour (starch)
    1 tsp
  • white pepper powder
    ½ tsp
  • white Jasmine rice rinsed
    120 g
  • dried scallops (approx. 20g), soaked to soften
    2
  • chicken stock
    1500 g
  • fresh ginger shredded, soaked in water
    30 g
  • spring onions thinly sliced
    1 sprig
  • fresh red chilli sliced
    1
  • fried garlic
    1 tbsp
  • white pepper powder
    1 pinch
  • soy sauce
    1 tbsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1022.6 mg
Πρωτεΐνη 28 g
Θερμίδες 1466.2 kJ / 350.4 kcal
Λιπαρά 7.6 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Υδατάνθρακες 40.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων