Συσκευές & Αξεσουάρ
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
groene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (προαιρετικό πεδίο)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
453.6 kcal /
1897.6 kJ
Πρωτεΐνη
16.8 g
Λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
87.6 g
Φυτικές ίνες
14 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Νάτριο
612 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Risottata
5 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLatkes (aardappelkoekjes)
45 λεπτ.
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 λεπτ.
Risottata Aziatische noedels met groenten
Καμία βαθμολογία
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1ωρ.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Καμία βαθμολογία
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία
Vegan Aubergine Massaman Curry
Καμία βαθμολογία
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Καμία βαθμολογία
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 λεπτ.
Kokos Dahl
25 λεπτ.
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Καμία βαθμολογία