Συσκευές & Αξεσουάρ
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonengroene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (προαιρετικό πεδίο)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
612 mg
Πρωτεΐνη
16.8 g
Θερμίδες
1897.6 kJ /
453.6 kcal
Λιπαρά
7.8 g
Φυτικές ίνες
14 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
87.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Risottata
5 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalade van Kool en Wortel met Feta
15 λεπτ.
Zoete Aardappel Bloemtaart
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Biet en Aardbei
Καμία βαθμολογία
Mediterrane groentepasta
Καμία βαθμολογία
Groentesandwiches
Καμία βαθμολογία
Groentepannenkoekjes
20 λεπτ.
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 λεπτ.
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 λεπτ.
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Καμία βαθμολογία
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 λεπτ.
Prei en Kaas Taart
1ωρ. 5 λεπτ.