Risottata met asperges, broccoli en champignons

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porties

Υλικά

  • Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)
    40 g
  • knoflookteentje in dunne plakjes gesneden
    1
  • paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • olijfolie
    20 g
  • groene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)
    100 g
    100 g diepgevroren sperziebonen
  • broccoliroosje
    150 g
  • verse champignons in vier gesneden
    100 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    300 g
  • zoete paprikapoeder (προαιρετικό πεδίο)
    1 tl
  • water
    400 g
  • groentebouillon poeder
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • spaghettini kooktijd (8-9 minuten)
    300 g

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 453.6 kcal / 1897.6 kJ
Πρωτεΐνη 16.8 g
Λιπαρά 7.8 g
Υδατάνθρακες 87.6 g
Φυτικές ίνες 14 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 612 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων