Συσκευές & Αξεσουάρ
Char siu pork bao
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Bao
-
water170 g
-
white sugar2 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour300 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 tsp
Char siu pork
-
piece fresh ginger3 cm
-
soy sauce50 g
-
beetroot powder (optional - see Tips)1 tsp
-
hoisin sauce50 g
-
honey50 g
-
Chinese cooking wine50 g
-
brown sugar30 g
-
Chinese five spice1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
pork fillet450 g
-
water500 g
-
plain flour to dust
-
extra virgin olive oil to brush
-
hot water600 g
-
Kewpie mayonnaise1 ½ tbsp
-
iceberg lettuce thinly shredded6 leaves
-
Lebanese cucumber thinly sliced in rounds1
-
spring onions/green onions trimmed, thinly sliced3
-
hoi sin sauce to drizzle
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
628.6 mg
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
965.3 kJ /
230.7 kcal
Λιπαρά
6.9 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
32.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHigh protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Moroccan chicken with couscous
1 Std. 5 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Creole jambalaya
1 Std.
Thai red chicken curry and rice
40 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min