Συσκευές & Αξεσουάρ
Char siu pork bao
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Bao
-
water170 g
-
white sugar2 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour300 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 tsp
Char siu pork
-
piece fresh ginger3 cm
-
soy sauce50 g
-
beetroot powder (optional - see Tips)1 tsp
-
hoisin sauce50 g
-
honey50 g
-
Chinese cooking wine50 g
-
brown sugar30 g
-
Chinese five spice1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
pork fillet450 g
-
water500 g
-
plain flour to dust
-
extra virgin olive oil to brush
-
hot water600 g
-
Kewpie mayonnaise1 ½ tbsp
-
iceberg lettuce thinly shredded6 leaves
-
Lebanese cucumber thinly sliced in rounds1
-
spring onions/green onions trimmed, thinly sliced3
-
hoi sin sauce to drizzle
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
628.6 mg
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
965.3 kJ /
230.7 kcal
Λιπαρά
6.9 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
32.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Whole steamed chicken
1 godz. 20 min
Okonomiyaki
30 min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min
Korean bao beef sliders
2 godz. 10 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min