Spaghetti risottata aux légumes de printemps

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan en morceaux
    40 g
  • gousse d'ail en fines tranches
    1
  • de poivrons en morceaux (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'asperges vertes en morceaux (2-3 cm)
    100 g
    100 g d'haricots verts extra-fins, surgelés
  • de fleurettes de brocoli
    150 g
  • de champignons frais coupés en quatre
    100 g
  • de tomates concassées en conserve
    300 g
  • de paprika doux en poudre (προαιρετικό πεδίο)
    1 c. à café
  • d'eau
    400 g
  • cube de bouillon de légumes émietté
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de pâtes sèches, type spaghetti (temps de cuisson 8-9 minutes)
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 501.8 kcal / 2099.3 kJ
Πρωτεΐνη 20.8 g
Λιπαρά 10.4 g
Υδατάνθρακες 89.9 g
Φυτικές ίνες 14.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Νάτριο 752.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων