Συσκευές & Αξεσουάρ
Hausbrot (glutenfrei)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
10 Scheiben
Υλικά
-
Reismehl100 g
-
Buchweizen-Mehl100 g
-
Leinsamen gemahlen (siehe Tipp)50 g
-
Kartoffelstärke plus extra zum Bestäuben100 g
-
Salz10 g
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Wasser450 g
-
frische Germ10 g
-
Flohsamenschalen25 g
-
Honig15 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
394 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
636 kJ /
152 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1ωρ. 15 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Weißbrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Mediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Proteinbrot
1ωρ. 15 λεπτ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Bauernbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Blüten-Focaccia
1ωρ. 45 λεπτ.