Συσκευές & Αξεσουάρ
Hausbrot (glutenfrei)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
10 Scheiben
Υλικά
-
Reismehl100 g
-
Buchweizen-Mehl100 g
-
Leinsamen gemahlen (siehe Tipp)50 g
-
Kartoffelstärke plus extra zum Bestäuben100 g
-
Salz10 g
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Wasser450 g
-
frische Germ10 g
-
Flohsamenschalen25 g
-
Honig15 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
152 kcal /
636 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
394 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMenü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Blüten-Focaccia
1ωρ. 45 λεπτ.
Maisbrot
1ωρ. 5 λεπτ.
Maroniscones
10ωρ.
Müslibrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Dinkel-Körner-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Fussball-Partysonne
1ωρ.
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1ωρ. 10 λεπτ.