Bubur Lambuk Terengganu

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • fish (sardine or mackerel)
    550 g
  • water
    1750 g
  • shallots
    80 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh ginger
    20 g
  • black pepper powder
    2 tsp
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • kerisik (toasted coconut paste)
    ½ tbsp
  • budu (anchovy fish sauce) (προαιρετικό πεδίο)
    1 tbsp
  • rice rinsed
    150 g
  • coconut milk
    160 g
  • wild betel leaves (daun kadok)
    20 g
  • wild ferns (pucuk paku)
    20 g
  • cekur leaves
    20 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 453.7 mg
Πρωτεΐνη 21.4 g
Θερμίδες 1044.7 kJ / 249.7 kcal
Λιπαρά 5.6 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Υδατάνθρακες 25.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων