Συσκευές & Αξεσουάρ
Bubur Lambuk Terengganu
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
fish (sardine or mackerel)550 g
-
water1750 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger20 g
-
black pepper powder2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
kerisik (toasted coconut paste)½ tbsp
-
budu (anchovy fish sauce) (προαιρετικό πεδίο)1 tbsp
-
rice rinsed150 g
-
coconut milk160 g
-
wild betel leaves (daun kadok)20 g
-
wild ferns (pucuk paku)20 g
-
cekur leaves20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
453.7 mg
Πρωτεΐνη
21.4 g
Θερμίδες
1044.7 kJ /
249.7 kcal
Λιπαρά
5.6 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
25.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

We can Work Magic out of Simple Things
37 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Fennel Orzotto
50 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Linguine with Bacon and Prawns
35 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 Std.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 Std. 20 Min