Afrikanisch gegrillter Fisch mit Reis und Tomatensalat

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Suya-Gewürz-Marinade
  • Erdnüsse, geröstet, ungesalzen
    50 g
  • Pfeffer
    1 TL
  • Thymian, getrocknet
    5 g
  • Chili, gemahlen
    5 g
  • Knoblauch, gemahlen
    5 g
  • Ingwer, getrocknet, gemahlen
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Curry
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Öl
    50 g
Fisch und Fertigstellung
  • Dorade, ganz ausgenommen, gesäubert (ca. 2 Stück)
    1200 g
    1200 g weißes Fischfilet, ausgenommen, gesäubert
  • Rosmarin
    2 Zweige
  • Wasser
    415 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Basmati-Reis
    200 g
  • Zwiebeln geviertelt, in Scheiben (ca. 5 mm)
    100 g
  • Tomaten in Würfeln (ca. 2 cm)
    400 g
  • Limettensaft
    20 g
  • Koriander abgezupft
    5 g
    5 g Petersilie, abgezupft
  • Jalapeño Chili (προαιρετικό πεδίο) in Ringen (ca. 2 mm)
    1
  • Pfeffer
    ½ TL

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 1744.7 mg
Πρωτεΐνη 66.2 g
Θερμίδες 3492.9 kJ / 834.8 kcal
Λιπαρά 38.2 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.1 g
Υδατάνθρακες 54.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων