Συσκευές & Αξεσουάρ
Seafood Kimchi Udon Soup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1475.1 mg
Πρωτεΐνη
67.4 g
Θερμίδες
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Λιπαρά
16.3 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.7 g
Υδατάνθρακες
160 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Open Cooking
32 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage ragu with orecchiette
1 h
Pesto Pasta Salad
30 min
Lemon Pasta
35 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Tuna Pasta
30 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 h 5 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 h
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min