Wysokobiałkowa rolada z serka wiejskiego z indykiem i pieczarkami

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • 50 g sera gruyère pokrojonego na 2 cm kawałki
    50 g sera parmezan, pokrojonego na 2 cm kawałki
  • 500 g serka wiejskiego
  • 4 jajka
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego plus 1 szczypta
  • ¼ łyżeczki soli plus 2 szczypty
  • 100 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
  • 3 ząbki czosnku
  • 20 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
  • 400 g krojonych pomidorów, z puszki
  • 50 g koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżeczka ziół włoskich, mieszanych, suszonych
  • 1 łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
    1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona
  • 500 g mięsa z indyka, mielonego podzielonego na kawałki
  • 150 g pieczarek pokrojonych w plastry
  • 120 g liści szpinaku baby, świeżych
  • 70 g orzechów włoskich, łuskanych
  • 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcja

Νάτριο 874 mg
Πρωτεΐνη 39.5 g
Θερμίδες 2087.8 kJ / 499 kcal
Λιπαρά 31.6 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.5 g
Υδατάνθρακες 15.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων