
Συσκευές & Αξεσουάρ
Raised Game Pie
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
12 portions
Υλικά
Marinade
-
mixed game cut in pieces (3 cm) (e.g. pheasant, partridge, duck)500 g
-
chicken pheasant, partridge or pigeon breasts (or mixture)500 g
-
dried sour cherries120 g
-
port200 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
juniper berries crushed4
Hot Water Shortcrust Pastry
-
lard diced, plus extra for greasing140 g
-
water90 g
-
milk80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour500 g
Filling
-
pork belly, boneless, skinless cut in pieces (2 cm)250 g
-
smoked bacon rind removed, cut in pieces250 g
-
ground mace½ tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
egg beaten, for glazing1
Jelly Filling
-
beef stock250 g
-
gelatine leaves (or sufficient to set 250 g liquid), soaked in cold water for 5 minutes3
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
44.3 g
Θερμίδες
2656 kJ /
635 kcal
Λιπαρά
31.6 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Fajitas
1 Std.
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 Std. 25 Min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 Min
Black Pudding Scotch Eggs
50 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min