
Συσκευές & Αξεσουάρ
蔥爆雙魷
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油20 克
-
薑 切絲20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 枝
-
香油1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
烏醋1 茶匙
-
蠔油1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
乾魷魚 ,以清水泡發,切花後切片250 克
-
花枝 去內臟皮膜,切花後切片250 克
-
蔥 切段50 克
-
蒜苗 切斜片30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
311 kcal /
1303 kJ
Πρωτεΐνη
48.8 g
Λιπαρά
9.3 g
Υδατάνθρακες
8.4 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

胃口大開下飯菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν