Penne risottate funghi e speck

Penne risottate funghi e speck

4.1 212 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di speck a listarelle (0.5 cm)
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi freschi a fettine
    370 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di acqua (vedere consiglio) + q.b.
    650 g
  • di pasta tipo penne rigate (cottura 11 minuti)
    320 g
  • di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
    70 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 477 kcal / 1996 kJ
Πρωτεΐνη 22.5 g
Λιπαρά 18.8 g
Υδατάνθρακες 58.2 g
Φυτικές ίνες 4.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων