Risotto alla zucca e Roquefort

Risotto alla zucca e Roquefort

4.5 65 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
Salsa al Roquefort
  • di latte
    50 g
  • di formaggio roquefort sbriciolato
    200 g
  • tuorlo
    1
Risotto alla zucca
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di zucca a pezzi (2-3 cm)
    300 g
  • di sale
    3 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di rosmarino secco in polvere
    1 cucchiaino
  • di riso Carnaroli cottura 17 minuti
    320 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di acqua
    700 g
  • di burro freddo a pezzi (1-2 cm)
    30 g
  • di rosmarino fresco (προαιρετικό πεδίο)
    1 rametto

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 498.1 kcal / 2084 kJ
Πρωτεΐνη 15.1 g
Λιπαρά 27.4 g
Υδατάνθρακες 46.5 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.3 g
Νάτριο 1869.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων