Risotto funghi, salsiccia e olive

Risotto funghi, salsiccia e olive

4.6 201 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
    40 g
  • di cipolla in quarti
    40 g
  • di salsiccia di maiale pelata e sbriciolata
    150 g
  • di funghi freschi di stagione a fette
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di passata di pomodoro
    200 g
  • dado per brodo di carne
    1
  • di acqua
    650 g
  • di olive nere denocciolate intere
    100 g
  • di sale a piacere
    ½ - 1 cucchiaino
  • di burro (προαιρετικό πεδίο)
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 591 kcal / 2472.8 kJ
Πρωτεΐνη 17.5 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 66.8 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων