Risotto funghi, salsiccia e olive

Risotto funghi, salsiccia e olive

4.6 207 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 40 g di cipolla in quarti
  • 150 g di salsiccia di maiale pelata e sbriciolata
  • 200 g di funghi freschi di stagione a fette
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 1 dado per brodo di carne
  • 650 g di acqua
  • 100 g di olive nere denocciolate intere
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 20 g di burro (προαιρετικό πεδίο)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 591 kcal / 2472.8 kJ
Πρωτεΐνη 17.5 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 66.8 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων