Navarin d'agneau

Navarin d'agneau

4.8 176 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • d'huile d'olive
    25 g
  • d'épaule d'agneau désossée coupée en morceaux (4 cm)
    450 g
  • de farine de blé
    1 c. à soupe
  • d'eau
    450 g
  • cube de bouillon de volaille
    ¾
  • bouquet garni (thym, laurier, persil, estragon, coriandre)
    1
  • de concentré de tomate
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de carotte nouvelle
    100 g
  • de pomme de terre coupée en morceaux
    100 g
  • de navet coupé en quatre
    100 g
  • d'oignons nouveaux
    70 g
  • de céleri branche coupé en bâtonnets (2 cm)
    35 g
  • de petits pois, frais ou surgelés
    50 g
  • de fèves surgelées
    50 g
  • feuilles de persil frais
    quelques

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 886.3 kcal / 3708.2 kJ
Πρωτεΐνη 45 g
Λιπαρά 61.8 g
Υδατάνθρακες 39.4 g
Φυτικές ίνες 10 g
Κορεσμένα λιπαρά 22.8 g
Νάτριο 400.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων