
Συσκευές & Αξεσουάρ
南瓜海鮮豆腐煲
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水 (含蒸煮和料理用)1100 克
-
南瓜 ,去皮去籽,切片250 克
-
蝦仁 ,去腸泥150 克
-
小干貝50 克
-
花枝 清洗去除內臟,切片250 克
-
米酒1 ½ 茶匙
-
油15 克
-
洋蔥 ,切塊175 克
-
鹽1 茶匙
-
雞蛋豆腐 ,切塊(1公分)300 克
-
黑胡椒粉2 小撮
-
新鮮香菜 ,少許,只取葉子,裝飾用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
178 kcal /
745 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν