南瓜海鮮豆腐煲

南瓜海鮮豆腐煲

4.0 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • (含蒸煮和料理用)
    1100 克
  • 南瓜 ,去皮去籽,切片
    250 克
  • 蝦仁 ,去腸泥
    150 克
  • 小干貝
    50 克
  • 花枝 清洗去除內臟,切片
    250 克
  • 米酒
    1 ½ 茶匙
  • 15 克
  • 洋蔥 ,切塊
    175 克
  • 1 茶匙
  • 雞蛋豆腐 ,切塊(1公分)
    300 克
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 新鮮香菜 ,少許,只取葉子,裝飾用

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 178 kcal / 745 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 16.6 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων