Passato di lenticchie rosse e tonno

Passato di lenticchie rosse e tonno

4.5 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di concentrato di pomodoro
    30 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    80 g
  • di sedano rapa sbucciato ed a pezzi (2-3 cm)
    200 g
    200 g di patate a pasta farinosa, sbucciate ed a pezzi (2-3 cm)
  • di lenticchie rosse
    300 g
  • di acqua
    900 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di tonno in scatola al naturale sgocciolati (circa 150 g l'uno)
    4 filetti
  • di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    2 rametti
  • di pepe nero macinato (προαιρετικό πεδίο) fresco o in polvere
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 552 kcal / 2309 kJ
Πρωτεΐνη 56 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων