
Συσκευές & Αξεσουάρ
醋溜鱸魚
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
鱸魚 洗淨、切段(厚度約1公分)350 - 400 克
-
薑 切絲30 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲15 克
-
蔥 切絲30 克
-
水500 克
-
鹽1 茶匙
-
冰糖粉1 大匙
-
烏醋5 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
104 kcal /
437 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
7.7 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

閤家團圓年菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν