
Συσκευές & Αξεσουάρ
白玉鮮蝦
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
醃豬肉餡
-
新鮮荸薺30 克
-
豬絞肉120 克
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
香油1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
太白粉1 大匙
白玉盅
-
蔥 洗淨,取綠色部份3 枝
-
娃娃菜 去根部、對半切100 克
-
枸杞5 克
-
草蝦仁 去腸泥6 隻
-
水500 克
-
日式醬油1 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
129 kcal /
539 kJ
Πρωτεΐνη
9.4 g
Λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
4.8 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

閤家團圓年菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν