Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana

4.7 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • escalopes de veau très fines
    8
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    5 g
  • de poivre noir fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    5 g
  • de jambon cru type jambon de Parme, d'Aoste ou de San Daniele
    8 tranches
  • de sauge fraîche lavées et séchées
    8 feuilles
  • de vin blanc sec
    120 g
  • d'eau
    80 g
  • cube de bouillon de viande
    ¼
  • de beurre doux froid et coupé en petits morceaux (voir "Conseil(s)")
    40 g
  • de farine de blé
    15 g
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 302 kcal / 1261 kJ
Πρωτεΐνη 34.8 g
Λιπαρά 15.3 g
Υδατάνθρακες 3.3 g
Φυτικές ίνες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων