Risotto falso de cebada con pescado blanco

Risotto falso de cebada con pescado blanco

2.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 porción

Υλικά

  • 40 g de queso parmesano en trozo
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de cebolla
  • 15 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar
  • 70 g de chistorra en trozos
  • 500 g de jitomate en cuartos
  • 600 g de agua
  • 1 cdita de sal
  • 500 g de ejotes sin puntas
  • 6 filetes de pescado blanco
  • 300 g de cebada perlada lavada

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 449 kcal / 1886 kJ
Πρωτεΐνη 38 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 47 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων