
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish balls with yoghurt sauce
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
natural yoghurt250 g
-
day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)40 g
-
water540 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)2
-
lemon zested, no white pith, and juiced½
-
firm white fish fillets cut into pieces (2 cm) (see Tips)400 g
-
egg1
-
chilli powder2 pinches
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil for forming balls
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1055.9 mg
Πρωτεΐνη
26.3 g
Θερμίδες
971.5 kJ /
231.3 kcal
Λιπαρά
9.9 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

500 calorie meals
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurry laksa
45 min
Teriyaki salmon bowl
1 h 15 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Coconut fish curry
1 h 10 min
Gyoza meatballs
35 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 h 25 min
Sicilian prawn salad
40 min
Salmon and mushroom rice
40 min
Moules Marinière (mussels)
35 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Beer batter fish
40 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min