
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tabouleh with quinoa and tuna
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
water500 g
-
fine salt plus 1 pinch extra to taste½ tsp
-
quinoa grains75 g
-
lemon preferably organic (grated zest and juice only)½
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)½
-
spring onions (προαιρετικό πεδίο) cut into pieces20 g
-
fresh coriander leaves washed and dried3 - 4 sprigs
-
fresh mint leaves washed and dried2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomatoes cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
chili powder to taste1 - 2 pinches
-
cucumber cut into pieces100 g
-
canned tuna, in brine or water drained well100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
1402 kJ /
335 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Power Food
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Kimchi risotto
25 Min
Gochujang seafood risotto
1 Std.
Pasta with lentils and sausage
35 Min
Sushi donuts
50 Min
Vegetable paella
40 Min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 Min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.