Tabouleh with quinoa and tuna

Tabouleh with quinoa and tuna

4.2 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • water
    500 g
  • fine salt plus 1 pinch extra to taste
    ½ tsp
  • quinoa grains
    75 g
  • lemon preferably organic (grated zest and juice only)
    ½
  • garlic clove (προαιρετικό πεδίο)
    ½
  • spring onions (προαιρετικό πεδίο) cut into pieces
    20 g
  • fresh coriander leaves washed and dried
    3 - 4 sprigs
    3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves washed and dried
  • fresh mint leaves washed and dried
    2 - 3 sprigs
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • tomatoes cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • chili powder to taste
    1 - 2 pinches
  • cucumber cut into pieces
    100 g
  • canned tuna, in brine or water drained well
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 335 kcal / 1402 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων