
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with lentils and sausage
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
fresh basil leaves6 - 8
-
olive oil30 g
-
raw pork sausages skinless and crumbled200 g
-
water700 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
short dried pasta (See Variation)320 g
-
canned lentils rinsed and drained or 170 dried lentils, boiled (see Tip)200 g
-
balsamic vinegar (προαιρετικό πεδίο)10 g
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
fresh basil leaves for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
684.4 mg
Πρωτεΐνη
23.2 g
Θερμίδες
2432.3 kJ /
581.3 kcal
Λιπαρά
21.4 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
66.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1ωρ. 5 λεπτ.
Penne with mussels
1ωρ. 5 λεπτ.
Kimchi risotto
25 λεπτ.
Gochujang seafood risotto
1ωρ.
Sushi donuts
50 λεπτ.
Vegetable paella
40 λεπτ.
Rice salad with eggs and tuna fish
1ωρ.
Pasta salad with trout and vegetables
45 λεπτ.
Japanese Ramen Noodle Soup
1ωρ. 40 λεπτ.