
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable paella
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
onions50 g
-
olive oil100 g
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
mixed beans, frozen (e.g. flat green beans, lima beans, navy beans)200 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)100 g
-
green asparagus cut in pieces (3 cm)100 g
-
carrots sliced50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried rosemary, chopped1 pinch
-
sweet paprika½ tsp
-
saffron threads1 - 2 pinches
-
yellow food colouring powder (προαιρετικό πεδίο) (paella colorant)½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
vegetable broth700 g
-
short-grain rice300 g
-
artichokes (προαιρετικό πεδίο) trimmed, cut in eights1 - 2
-
fresh button mushrooms, sliced2
-
lemon cut in wedges, for serving1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
490 kcal /
2044 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
63 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of Spain
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan cheese
30 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Miso carbonara udon
25 Min
Kimchi risotto
25 Min
Gochujang seafood risotto
1 Std.
Pasta with lentils and sausage
Keine Bewertungen
Sushi donuts
50 Min