Mediterranean seafood rice with chorizo

Mediterranean seafood rice with chorizo

4.8 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
    400 g
  • onions cut in halves
    160 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • raw squid rings
    200 g
  • mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • spicy chorizo cut in thin slices
    50 g
  • canned whole tomatoes including juice, roughly chopped
    400 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • saffron threads (0.1 g)
    2 pinches
  • water
    200 g
  • chicken stock paste, homemade
    ½ tsp
    ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
  • white short-grain rice, for soup 13 min cooking time (see tip)
    350 g
  • raw prawns, peeled
    50 g
  • lemon cut in wedges, for serving
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 377 kcal / 1593 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων