Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce

Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce

3.2 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
    200 - 250 g
  • water warm, for soaking
  • garlic cloves
    70 g
  • oil
    40 g
  • salt (προαιρετικό πεδίο)
    ½ tsp
  • ground white pepper
    ¼ tsp
  • sugar
    35 g
  • soy sauce
    40 g
  • rice wine
    20 g
    20 g white wine
  • water
    700 g
  • raw prawns, medium size, peeled and deveined
    200 - 250 g
  • flat green beans
    200 g
  • spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish
    50 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 438 kcal / 1832 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 66 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων