
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (προαιρετικό πεδίο)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine20 g
-
water700 g
-
raw prawns, medium size, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
1832 kJ /
438 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
66 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1ωρ. 5 λεπτ.
Penne with mussels
1ωρ. 5 λεπτ.
Kimchi risotto
25 λεπτ.
Gochujang seafood risotto
1ωρ.
Pasta with lentils and sausage
35 λεπτ.
Sushi donuts
50 λεπτ.
Vegetable paella
40 λεπτ.
Rice salad with eggs and tuna fish
1ωρ.
Pasta salad with trout and vegetables
45 λεπτ.
Japanese Ramen Noodle Soup
1ωρ. 40 λεπτ.